دکتر سید مهدی صالحی از اعضای پیوسته سدا و عضو هیات علمی دانشگاه نیشابور به همراه همکارانشان یک داشبورد اطلاعاتی پویا را در قالب یک پروژه مشترک بین المللی معرفی کردهاند. این داشبورد با استفاده از زبان برنامهنویسی R و بهطور ویژه بستهی شاینی طراحی شده است. نسخه اولیهی آن در تاریخ ۱۷ فروردینماه ۱۳۹۹ منتشر شد و قادر بود تعداد موارد مبتلا، مرگ و میر و بهبودیافته را در سطح تمام کشورهای درگیر و همچنین قارهها با نمودارهای مناسب آماری به تصویر بکشد.
آدرس دسترسی به این داشبورد: https://mahdisalehi.shinyapps.io/Covid19Dashboard
دنیا شامل داده های زیادی است که از منابع مختلفی مانند تراکنش های تجاری، شبکه های اجتماعی، سرشماری ها، موتورهای جستجو، اینترنت و سایر موارد تولید شده اند. چنین داده هایی به ما کمک می کنند تا دنیای بهتری داشته باشیم. سازمان ها و شرکت ها، آماردانان و تحلیل گران داده را استخدام می کنند تا با کمک آنها تجارتشان را بهبود بدهند.
شرکت آگنا در مرکز رشد دانشگاه بوعلی سینا به طور مشترک با بخش آماردانان جوان در انجمن بین المللی آمارهای صنعتی و بازرگانی و تیم تحلیل علمی داده ها قصد دارند رویدادی در خصوص ارزش داده ها برگزار کنند تا از این طریق به صاحبان داده ها و تحلیلگران داده ها کمک کنند که بیشترین اطلاعات را از درون داده ها استخراج کنند. این رویداد تحت حمایت مالی تیم تحلیل علمی داده ها و موسسه بین المللی آمار برگزار میشود.
برگزارکنندگان رویداد به همراه متولیان دادههای مسابقه در وبینار ۱۱ دیماه بصورت کامل و جامع اهداف و فرايندهای مسابقه شامل نحوه شرکت، نحوه تهیه گزارش و نوع دادهها را تشریح کردند.
کسب اطلاعات بیشتر در صفحه رویداد: http://sdat.ir/playdata
از آنجا که انجمن های علمی و مجامع حرفه ای می توانند زمینه ارتقا سطح آگاهی و دانش حرفه ای اعضا را فراهم کنند، تیم سدا در نظر دارد از طریق یک رقابت ساده هزینه عضویت یک سال کامل در انجمن آمار ایران را برای ۴۰ نفر از کسانی که بیشترین امتیاز را در این رقابت کسب کرده اند، پرداخت کند. شرایط عمومی شرکت در این فراخوان، که تا ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ مهلت دارد، به شرح زیر است:
۱) دانشجوی کارشناسی یا کارشناسی ارشد آمار یا آمار زیستی در همه گرایشهای آن در دانشگاههای دولتی، آزاد، پیامنور و غیر انتفاعی هستید.
۲) تا تاریخ ۳۱ شهریورماه ۱۳۹۹ دانشجوی کارشناسی یا کارشناسی ارشد بوده و فارغ التحصیل نشده باشید.
۳) علاقهمند به حوزه آمار و فعالیت حرفهای در این حوزه هستید.
جهت ثبت نام و تکمیل فرم به آدرس http://sdat.ir/calls مراجعه نمایید.
تیم سدا
سمپوزیوم توسعه روشهای تحلیل تصاویر ساختاری و عملکردی مغز: کاربردهای بالینی و تحقیقاتی به همراه کارگاه تخصصی Advanced fMRI Data Analysis در تاریخ چهارشنبه الی جمعه۲۸ الی ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ در دانشگاه شیراز- دانشکده علوم پایه برگزار گردید. این سمپوزیوم با همکاری آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و با شرکت بیش از ۱۲۰ نفر از محققان و پژوهشگران حوزههای آمار، فیزیک، زیست شناسی، ریاضی، پزشکی، علوم اعصاب، علوم شناختی، پزشکی و ... برگزار گردید. اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد در صفحه اصلی آن به آدرس http://sdat.ir/dns98 در دسترس است.
فیلمهای مربوط به سمپوزیوم توسعه علم دادهها و نقش آن در ایجاد فرصتهای شغلی که در تاریخ یکم اسفندماه در دانشکده علوم پایه دانشگاه شیراز برگزار شده است در کانال تیم سدا در سایت آپارات به آدرس https://www.aparat.com/sdateam منتشر گردید:
گروه آنالیز تصاویر مغزی با همکاری تیم سدا اقدام به برگزاری کارگاه تخصصی fMRI: تحلیل پیشرفته دادهها در تاریخهای ۱۲ الی ۱۴ دیماه ۱۳۹۷ نموده است. این کارگاه از سری کارگاههای گروه تصویربرداری نیاگ بوده است که به صورت اختصاصی به تحلیل پیشرفته fMRI پرداخته شده است.
بسته Rfssa در CRAN توسط دکتر حسین حق بین و دکتر سید مرتضی نجیبی از اعضای سدا به منظور تحلیل ناپارامتری سری زمانی تابعی منتشر شد. در این بسته، پیادهسازی تحلیل تکینی طیفی تابعی در نرمافزار R انجام شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه اصلی پکیج مراجعه کنید.
سمپوزیوم توسعه علم دادهها و نقش آن در ایجاد فرصتهای شغلی با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری و انجمن علمی آمار در تاریخ یکم اسفندماه ۱۳۹۷ در دانشکده علوم دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. این سمپوزیوم با همکاری مرکز کارآفرینی و نوآوری و انجمن علمی آمار برگزار خواهد شد. هدف اصلی این سمپوزیوم آشنایی دانشجویان سال اول کارشناسی به بالا، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری با علم داده و کاربردهای آن و روشهای برنامهریزی برای دستیابی به فرصت شغلی بهتر در آینده است. با حمایتی که بنیاد نخبگان و مرکز کارآفرینی از این سمپوزیوم کرده است هم هزینه دانشجویان بسیار ناچیز شده است و هم اگر کسی نیاز به حمایت داشته باشد، میتواند درخواست دهد و بصورت رایگان در آن شرکت کند.
علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام در این سمپوزیوم به آدرس http://sdat.ir/dss97 مراجعه کنند.
پزوهشکده آمار با همکاری تیم تحلیل علمی دادهها (سدا) اقدام به برگزاری کارگاه آموزش پایه ای SQLکارگاه آموزش پایه ای SQL در تاریخ 8 بهمنماه ۱۳۹۶ مینماید. این کارگاه ویژه کارشناسان آمار و پژوهشگران حوزههای مرتبط با آمار رسمی است.
مدرس این کارگاه آقای دکتر سید جمال میرکمالی، رییس دپارتمان پلتفورم سدا و عضو هیات علمی دانشگاه اراک هستند. محل برگزاری این کارگاه تهران، خیابان دکتر فاطمی، خیابان باباطاهر، خیابان سرتیپ فکوری پژوهشکده آمار میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید:
کالج دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مرکز آموزشهای آزاد دانشکده علوم ریاضی کارگاه آموزشی آشنایی با روشهای MCMC (همراه با گریزی به نرمافزار R)برگزار مینماید. این کارگاه توسط دکتر مهدی صالحی عضو پیوسته سدا و دکتر وحید فکور در روزهای ۲۵ تا ۲۶ بهمنماه ۱۳۹۶ برگزار میگردد. مهلت ثبت نام تا ۲۳ بهمنماه ۱۳۹۶ است و متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تماس 05138806206 (سرکار خانم باقدان) اطلاعات لازم را کسب نمایند.
بخش آمار دانشگاه شیراز با همکاری مرکز آموزشهای آزاد و تخصصی و انجمن آمار دانشگاه شیراز اقدام به برگزاری سری کارگاههای آموزش نرمافزار R در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته مینماید. دوره اول این کارگاهها در سطح مقدماتی در ۲۵ و ۲۶ بهمنماه در بخش آمار دانشگاه شیراز به مدت ۱۲ ساعت برگزار میگردد. استاد این دوره آقای دکتر سید مرتضی نجیبی (عضو هیئت علمی بخش آمار دانشگاه شیراز) میباشند. از علاقه مندان به شرکت در این کارگاه درخواست میشود جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت کارگاه به آدرس زیر مراجعه نمایند:
تیم تحلیل علمی دادهها (سدا) و گروه آنالیز تصاوی مغزی (نیاگ) اقدام به برگزاری سری سوم از «سلسله کارگاههای روشهای آماری پیشرفته در علوم شناختی» در سال ۱۳۹۶ مینمایند.
این سری کارگاهها در سه دوره مجزا ۲۴ ساعته طراحی شدهاند و مفاهیم و سرفصلهای دوره عموما با استفاده از نرمافزار R تدریس خواهند شد. تیم تحلیل علمی دادهها (سدا) و گروه آنالیز تصاوی مغزی (نیاگ) اقدام به برگزاری سری سوم از «سلسله کارگاههای روشهای آماری پیشرفته در علوم شناختی» در سال ۱۳۹۶ مینمایند. این سری کارگاهها در سه دوره مجزا ۲۴ ساعته طراحی شدهاند و مفاهیم و سرفصلهای دوره عموما با استفاده از نرمافزار R تدریس خواهند شد.
مخاطبان این دورهها اساتید، پژوهشگران و دانشجویان حوزههای مختلف علوم شناختی شامل علوم اعصاب، مدلسازی و روانشناسی شناختی با پیشینههای پزشکی، مهندسی، روانشناسی و علوم پایه هستند.
دوره اول این کارگاه در ۱۸، ۱۹ و ۲۰ بهمنماه امسال در بیمارستان امام خمینی، مرکز تصویربرداری پزشکی برگزار خواهد شد. مهلت ثبتنام با تخفیف این دوره از کارگاه ۵ بهمنماه ۱۳۹۶ میباشد.
ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر: http://sdat.ir/statcog96
با لطف خداوند متعال کنفرانس روش های مدرن در قیمت گذاری های بیمه ای و آمارهای صنعتی در روز-های 12، 13 و 14 شهریور 1396 در دانشگاه بوعلی سینا در شهر همدان برگزار شد. محورهای اصلی در نظر گرفته شده برای این کنفرانس مشتمل بر محاسبات فنی بیمه و اکچوئریال، کاربردهای آمار در صنایع مختلف، روشهای توصیف و تحلیل مهدادهها و سایر زمینههای مرتبط با آمار و اکچوئرال، با هدفِ ایجاد فرصتی مناسب برای تبادل ایدهها و اندیشههای علمی و تحقیقاتی بین پژوهشگران و دست اندرکاران داخلی و خارجی، و ارتقای جایگاه کشور در سطح بینالمللی در زمینههای مرتبط با قیمت گذاری های بیمه ای و کاربردهای صنعتی آمار بود .
کالج دانشگاه فردوسی مشهد با همکاری مرکز آموزشهای آزاد دانشکده علوم ریاضی کارگاه آموزشی نرم افزار R برای آشنایی صفر تا صد شبیه سازی مونت کارلو برگزار مینماید. این کارگاه توسط دکتر مهدی صالحی عضو پیوسته سدا در روزهای ۱ تا ۲ آذرماه ۱۳۹۶ برگزار میگردد. مهلت ثبت نام تا ۲۹ آبانماه ۱۳۹۶ است و متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تماس 05138806206 (سرکار خانم باقدان) اطلاعات لازم را کسب نمایند.
سدا در لغت به معنای کلام درست است. این لغت مخفف آوایی نام انگلیسی تیم یعنی Scientific Data Analysis Team است که به معنای تیم تحلیل علمی دادههاست. سدا متشکل از متخصصانی در زمینههای تحلیل آماری، تحلیل تجاری یا هوش تجاری، تحلیل دادههای بزرگ، یادگیری ماشین یا هوش مصنوعی، تحلیلهای دادههای علوم زیستی شامل بیوانفورماتیک و علوم شناختی است.
آدرس: تهران- سعادت آباد - خیابان صرافهای شمالی - خيابان سيزدهم غربي روبروي درب شهرداري منطقه دو پلاك ١٥ واحد ١ طبقه اول
شماره تماس: 09101992800
ایمیل: info@sdat.ir